Op 17 0ktober 1975 gingen Aart Bosman 1952 en Hannie Kamphuis 1955 met elkaar trouwen in Heerde op het gemeentehuis, wij hadden al een paar jaar verkering gehad met elkaar en waren inmiddels al gaan samenwonen in Beekbergen maar mijn ouders vonden dat wij moesten gaan trouwen want wat zouden de buren wel niet zeggen en de tante’s en ooms niet te vergeten. De foto hierboven werd gemaakt op onze 25-jarige bruiloft wat toen werd gevierd bij H.C.R de Dennenheuvel in Epe.

Op deze foto hierboven staan van links naar rechts Jan Kamphuis de zusjes Jolanda en Karin Bosman dan Alida, Henry en Ariane Kamphuis en als laatste Astrid Bosman. Deze toen kinderen zijn nu allemaal 45 jaar ouder.

Dus toen zijn wij maar gezwicht voor de overmacht en gaan trouwen met elkaar, op 17-10-1975 stond daar iedereen klaar in het huis van Hannie haar ouders in Wapenveld, ik moest door de trouwauto opgehaald worden uit het huis van Hannie haar zuster en zwager Jansje en Chris, maar helaas dat liet nogal op zich wachten de auto’s moesten uit Apeldoorn komen en hadden onderweg enig oponthoud en er was toen helaas nog mobieltje en niet iedereen had toen nog telefoon. Ook bij Hannie thuis was toen nog geen telefoon en bij Chris thuis ook niet.

Dus het duurde vrij lang allemaal, totdat mijn vader op een gegeven moment het woord nam en de verontrustende worden sprak ik denk dat Aart zich heeft bedacht echt een actie voor hem, en hij zit ergens anders feest te vieren, en ons uit te lachen. Gelukkig reed toen net de trouwauto voor en er ging een zucht van verlichting door de menigte en werd er links en rechts een zweetdruppeltje weggeveegd, dus nu kon de plechtigheid echt van start gaan, dat was dus voor veel aanwezige weer een opluchting want stel je eens voor die Aart had altijd iets aparts maar zelden iets goeds. Het voorkwam in ieder geval een hoop stress en ellende onder de aanwezige. Hieronder staat de trouwkaart afgebeeld en een paar foto's van de plechtigheid in het Heerder gemeentehuis.