Hierboven op de foto staan Henk Kamphuis 1946-2018, hij ging op 24 mei 1968 (vrijdag) in Heerde met Roelie Wever 1946-2013 trouwen. Deze foto werd gemaakt op hun 65e verjaardag.

Henk werd geboren 31 juli 1946 (woensdag) in Wapenveld hij kwam te overleden op 14 september 2018 (vrijdag) in Zwolle (in het ziekenhuis) zijn leeftijd bij overlijden is 72 jaar oud.

Roelie zijn vrouw is geboren op 22 mei 1946 (woensdag) in Ruinen zij kwam te overleden op 29 september 2013 (zondag) in Zwolle (in het ziekenhuis), leeftijd bij overlijden is 67 jaar oud.

Het echtpaar krijgt vier kinderen waarvan twee meisjes en twee jongens. Henk leert Roelie kennen in Zwolle op een avond als hij daar uitgaat in Zwolle dit zal ergens begin 1968 zijn geweest, vrij snel daarna blijkt Roelie zwanger te zijn van het eerste kind. Henk moet mee naar Roelie haar thuis om het nieuws te gaan vertellen haar ouders wonen dan in Koekange, als Henk in de bus stapt om kaartjes te kopen moet hij wel eerst nog een keer aan Roelie vragen “hoe heet dat plaatsje ook alweer waar wij heen moeten”. Roelie haar vader heeft daar een boerenbedrijf. 

Het nieuws zal ook in Wapenveld waar Henk vandaan komt verteld moeten worden 24 mei is de plechtigheid in Heerde eind oktober 1968 wordt het eerste kind geboren. Vervolgens komen er nog drie kinderen.

Henk en Roelie gaan eerst in Wapenveld wonen bij Henk zijn ouders in huis, vervolgens gaan ze aan de Wezeweg wonen in Heerde om daarna weer in Wapenveld te komen wonen. Voor dat Henk ging trouwen verkocht hij petroleum in Wapenveld. Henk gaat haast gelijk als hij is getrouwd werken bij de De Berghuizer dit was een papierfabriek gevestigd te Wapenveld nabij de buurtschap Berghuizen in de (gemeente Heerde), ze was daar een der belangrijkste werkgevers voor Wapenveld en omgeving. De Fins-Zweedse eigenaar Stora-Enso besloot echter om ‘productiecapaciteit uit de markt te halen’ en sloot het goedlopende bedrijf per februari 2008.

Henk heeft daar gewerkt tot begin jaren 2000 hij moest toen stoppen vanwege hartklachten hij was op het laatst ploegbaas bij de fabriek. 

Henk had als hobby duiven hij was ook voorzitter van de duivenvereniging in Wapenveld, hij is ook jaren secretaris geweest van de voetbalvereniging Wapenveld waar hij eerst heeft gevoetbald. Hij was zeer actief in het verenigingsleven in Wapenveld. Roelie zijn vrouw had tal van hobby’s waar ze zeer druk mee was.  

Hieronder staat op de 1e foto Henk in dienst, 2e foto is Henk met zijn vader en moeder en oudere zuster en jongere broer, 3e foto is Henk voor het duivenhok, 4e foto is waar Henk het ja-woord gaf, 5e foto is Henk en Roelie op het feestje toen ze beide 65 jaar werden, 6e Henk en Roelie met de kinderen 1975