119 jaar geleden gingen Richard J Wyma en Reka van Dragt trouwen met elkaar in Holland, Ottawa, Michigan (Amerika) ze staan hier op de foto samen met haar moeder Bessie Folmer (1858-1936) 

Richard Wyma, 55, die stierf op zijn werk in de fabriek van Limbert Furniture Co. hier. Begrafenisdiensten voor de overledenen werden gehouden op maandag om 13.30 uur vanuit het huis, 68 W. Zevende St. Gevolgd door diensten om 14.00 uur van de eerste gereformeerde kerk, de eerwaarde James Wayer. Begrafenis vond plaats in Pilgrim Home cmetery.

Overleven zijn de weduwen; twee dochters, mevrouw John Elferdink en mevrouw Winifred Wyma, beiden van deze stad; drie zonen, Theodore en Ray, beiden van Holland, en John van Jamestown; een kleinkind; drie zussen, mevrouw Joseph Vander Kieft van Zutphen, mevrouw Fannie Wyma van deze stad, en mevrouw Guy Pierce uit Ludington; en twee broers, John of Grandville en Herman of Grand Rapids.

De heer Wyma was geboren in West Olive en werkte ongeveer tien jaar lang in plaatselijke meubelplanten, te weten de Ottawa en de Limbert. Holland Centenial 28 juli 1938