Jo staat hier boven met zijn vrouw Greet, Jo werd geboren op 24 november 1917 in Oldebroek Jo is overleden op 30 december 2007 (zondag) in Oldebroek, zijn leeftijd bij overlijden was 90 jaar, Greet werd geboren 8 december 1917 in Hattem, Greet is overleden op 29 november 2009 (zondag) in Oldebroek, haar leeftijd bij overlijden was 91 jaar. Beide zijn ze begraven in Oldebroek op de begraafplaats de Ekelenburg.

Mijn Opa Johannes Dickhof (1890-1969) heeft toen hij stopte in de bakkerij op het wissel in Oldebroek die hij had overgenomen van zijn vader ook Johannes Dickhof (1845-1925) overgedaan aan zijn zoon Jo Dickhof (1917-2007)

Overgrootvader Johannes had destijds op het wissel een gecombineerd bedrijf boer en bakkerij in 1915 heeft hij de bakkerij overgedaan aan mijn Opa en de boerderij aan een broer van mijn Opa, Hendrik Dickhof zo kwamen de twee broers gezellig naast elkaar te werken, er was ook nog een zuster dat was Machteldje Dickhof zij kreeg een eindje verderop een huis.

Opa heeft op zijn beurt de bakkerij waar hij samen met Oma heeft gewerkt, overgedaan aan zijn zoon Jo, Jo had al een paar jaar in de bakkerij gewerkt voordat hij hem overnam. Ome Jo bakte het brood en bakte de koekjes en het gebak terwijl Tante Greet het verkocht voor in de winkel, het bakkersvak is hard werken vroeg uit je bed en dan ook nog gaan venten met het brood. Ome Jo ging net als Opa venten op het Loo een buurtschap in Oldebroek richting Wezep

Ome Jo was met Tante Greet getrouwd op 8 april 1943 (donderdag) in Hattem wanneer hij precies in de bakkerij is begonnen weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat hij in 1973 is gestopt met de bakkerij en verhuisd is naar Elburg.