Annemieke Bosman (1946-2015) was mijn zes jaar oudere zuster zij werd geboren in Putten aan de Schoonderbeeklaan op dat adres was haar één jaar oudere broer Johan Bosman (1945-2021) ook geboren. Tussen 1946 en 1952 is de familie Bosman verhuisd naar de Verlengde Dorpstraat in Putten, ze kwamen daar op het Puttertje te wonen naast buurvrouw Schuit. Aan de verlengde Dorpstraat werd ik (Aart) geboren in 1952 terwijl Johan en Annemieke al naar school gingen aan de Papiermakersstraat. Pas veel later zeg maar een jaar of vier gingen wij weer verhuizen maar dit keer naar de Schoolstraat in Putten dat was aan overkant van de Voorthuizerstraat en daar kwamen wij naast de school te wonen,

Dat betekende daar zat een kleuterschool en een lagere school en een ULO dus dat was mooi makkelijk, Annemieke en Johan hebben daar op de ULO gezeten en daarna is Annemieke in Putten gaan werken bij Kors & Moorman aan de Voorthuizerstraat Kors & Moorman was een confectiefabriek en zij kwam daar op het kantoor te werken.

Maar helaas gingen wij naar verloop van tijd weer verhuizen dit was in 1964 wij zijn toen verhuisd naar Herwijnen ook Annemieke moest mee en kwam daar te werken bij de Gemeente Vuren dat was een buurgemeente van Herwijnen. Na verloop van tijd kon ze in de receptie van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem komen werken, ze is toen ook daar gaan wonen in Gorinchem en wij zijn toen nog maar een keertje verhuisd omdat het zo leuk was en dit keer trok de familie richting Oldebroek. Na verloop van tijd is Annemieke ook in Oldebroek komen wonen. 

Daar is na verloop van tijd is ze toen weer gaan werken bij een bedrijf in Oldebroek, later zijn mijn ouders nog een keertje gaan verhuizen naar Wezep waar mijn vader bij het politiebureau kwam te wonen en Annemieke verhuisde gewoon mee, na dat mijn vader gepensioneerd was is de familie nog een keertje verhuisd naar Elburg. Daar heeft Annemieke met haar dochter een eigen flat gehuurd. 

Na verloop van tijd toen mijn ouders al waren overleden is Annemieke in Zwolle gaan wonen bij haar dochter in de buurt, de laatste jaren voor haar pensioen heeft ze gewerkt bij de Zwolse taxicentrale. Maar in 2014 ze was toen al met pensioen kreeg Annemieke een hersenbloeding ze heeft toen nog een jaar in diverse tehuizen doorgebracht maar is 3 oktober 2015 overleden.

De eerste foto is van Annemieke en Johan, de tweede is van Annemieke, Tante Miep en Johan, de derde foto is van ons gemaakt links staat Annemieke, Aart in het midden en Johan aan de rechterkant.