In 1908 op 25 juni gingen Roelof Kleykamp (1881-1956) en Margrieta van Dorp (1884-1965) trouwen met elkaar dit was in Elburg.

Roelof Kleijkamp had in datzelfde jaar zijn Hotel Kleykamp (hierboven op de foto) geopend aan de Jufferenstraat in Elburg. Op dit moment is daar een winkel gevestigd.

Roelof ging trouwen met Margrieta van Dorp, zij was de jongere zus van mijn Oma Willemina van Dorp getrouwd met Opa Aart Bosman. De ongetrouwde dochter van Opa Aart Tante Mieke en Tante Greet waren vaak aan het werk in het Hotel, sommige verhalen zeggen dat mijn vader Gerrit Jan Bosman meer in het Hotel aanwezig was als thuis want Roelof en Margrieta hadden maar één zoon Cornelis Gabriel Kleijkamp 1908-1994.

In 1946 heeft Roelof Kleykamp het Hotel verkocht aan de Heer Nales zoals hieronder in de advertentie staat vermeld Kleykamp had toen 38 jaar in het Hotel gezeten, Kleykamp is toe samen met zijn zoon een slijterij begonnen.

In de jaren '80 is het doek gevallen voor de Bonte Os zoals het bedrijf toen hete het is toen tot de grond toe afgebrand en eigenlijk nooit meer opgebouwd als Hotel. 

Hieronder staan nog een paar foto's.